Guests - If You want access to member only forums on FM. You will gain access only when you Sign-in or Sign-Up on Fishing Minnesota.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

  • RECEIVE THE GIFTS MEMBERS SHARE WITH YOU HERE...THEN...CREATE SOMETHING TO ENCHANT OTHERS THAT YOU WANT TO SHARE

    You know what we all love...

    When you enchant people, you fill them with delight and yourself in return. Have Fun!!!

  • 0
Sign in to follow this  
firebug

lowrance lms-334cgps

Question

firebug

need some help. my unit just flashes status. it will not allow me to go to the pages. the sonar does not come either. anyone help please

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
PierBridge

Try a soft reset first.

From Hanson C @ P.

"Soft Reset.

With the unit turned off, push & hold the 'Pages' button in. Then push & hold the 'Power' button in. When the unit starts up and the map of the USA appears, release both buttons. Worked like a charm!

You won't lose waypoints, tracks, etc with this kind of reset."

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
firebug

thanks i'll try it today. i'll let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
foo

I had to do a soft reset today also. Problem solved. Love when it is a minor deal and not a big one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
firebug

Just wanted to say thank you. It worked great. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
hanson

Happened to me to about a month ago. Was in a panic for a short while. Good to hear you got it figured out!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this